Forside    Nyheder    Profil    Det skaber vi    Security   Kontakt     

Language

 
Det skaber vi

Teambuilding  │  Udvikling  │   Kurser  │   Rådgivning  │   Sikkerhed  │   Security

> Situationsbestemt Ledelse
> Medarbejder- udviklingssamtaler
> Personlig udvikling
> Leder udvikling
> Forandringsparathed
> Forandringsledelse
> Kultur-forståelse
> Autorisationer / Værktøjer
Kultur forståelse

Vores verden bliver mindre og mindre forstået på den måde, at vi rejser mere og at vi interagerer os meget mere med fremmede kulturer gennem såvel erhvervslivet som i vores ferier og fritid. 

At forstå og være nysgerrig over for "de fremmede mennesker" og deres kultur man arbejder sammen med vil ofte være med til at gøre samarbejdet meget mere effektivt, givende og inspirerende.

Det er vores erfaring, at mennesker generelt ofte fokuserer på de forskelle der er og betragter afstanden mellem egen og de andres kultur som værende stor.

Vi vil anbefale, at man i stedet lærer at se på alle de fællestræk og grundlæggende behov og adfærd mennesker har på trods af, at de er af en anden baggrund og kultur. Det viser sig nemlig, at vi mennesker ikke er så forskellige endda. Herefter kan man så begynde, at kigge på de forskelle, der er i adfærd, forståelse, verbal og nonverbal kommunikation, hvilket vil bidrage med en øget forståelse for hinandens kulturer og baggrunde. Oftest med stor beundring og sjove "aha - oplevelser" til fælles.

Kulturforståelsen vil tilvejebringes gennem en proces af aktiviteter. Metode og afviklingsform vil blive drøftet med virksomheden - vi favner bredt.

Se under menupunktet "Kurser", for at se, hvornår de næste åbne kurser afvikles.

MAHILUM ▪ Stejlgaardsparken 36 ▪ 6740 Bramming ▪ Denmark
Visitor address ▪ Havdigevej 7 ▪ 6700 Esbjerg ▪ Denmark
Phone: +45 76 1000 74 ▪ CVR/SE nr. 28 16 22 94 ▪