Forside    Nyheder    Profil    Det skaber vi    Security   Kontakt     

Language

 
Det skaber vi

Teambuilding  │  Udvikling  │   Kurser  │   Rådgivning  │   Sikkerhed  │   Security

> Situationsbestemt Ledelse
> Medarbejder- udviklingssamtaler
> Personlig udvikling
> Leder udvikling
> Forandringsparathed
> Forandringsledelse
> Kultur-forståelse
> Autorisationer / Værktøjer
Leder Udvikling

Mahilum udvikler ledere på mange niveauer.

Et par spørgsmål, som folk generelt har mange forskellige svar til og fortolkninger på kunne være:

●     Hvad er ledelse?
●     Hvad er en god leder?  

I vores øjne er ledelse, at udøve indflydelse på andre, således man gennem denne påvirkning opnår, at medarbejderne arbejder i præcis den retning virksomhedens har lagt gennem sine strategier og målsætninger.

En god leder er den leder, der er i stand til at nå disse mål på en effektiv måde, ligesom den gode leder altid holder sine ressourcer skarpe til nye og kommende udfordringer samt uforudsete udfordringer.

For at kunne opnå dette stilles der til stadighed større og større krav til ledere i moderne virksomheder. En god leder skal være forandringsparat og kunne motivere sine medarbejder gennem forandringsprocesser. Lederen skal være effektiv og fleksibel i sin ledelsesform, således såvel den enkelte medarbejder som grupper får præcist den mængde støtte og instruktion de har brug for, i forhold til deres selvtillid og kompetence. Lederen skal blandt meget andet også være i stand til at uddelegere, kommunikere, fungere som coach, respekt for andre mennesker, herunder empati og evne til at sætte sig ind i kulturelle forskelle og individuelle forskelle, kunne formidle og koordinere.

At være "en god leder" er noget de færreste har som en naturlig kvalifikation. Ledelse er en faglig og personlig kvalifikation, der ligesom alle vores øvrige kvalifikationer skal bygges op gennem instruktion, støtte, træning og uddannelse og løbende ajourføres og justeres gennem opfølgning.

De sunde virksomheder rundt i samfundet er alle klar over denne sammenhæng og betydningen heraf.

Vi afholder en lang række ledelseskurser, lige fra enkelte værktøjer og redskaber til større lederuddannelser, hvor deltagerne klædes på og udvikles gennem en længere periode, hvor der er forskellige moduler. Vi skræddersyer disse kurser og uddannelser til den enkelte virksomhed, således størst muligt udbytte sikres.

Under menupunktet "Kurser", vil vi ligeledes udbyde forskellige ledelseskurser og værktøjer, således enkeltpersoner har mulighed for at vælge netop den kvalifikation, de syntes skal styrkes i deres ledelseskvalifikationer.

MAHILUM ▪ Stejlgaardsparken 36 ▪ 6740 Bramming ▪ Denmark
Visitor address ▪ Havdigevej 7 ▪ 6700 Esbjerg ▪ Denmark
Phone: +45 76 1000 74 ▪ CVR/SE nr. 28 16 22 94 ▪