Forside    Nyheder    Profil    Det skaber vi    Security   Kontakt     

Language

 
Det skaber vi

Teambuilding  │  Udvikling  │   Kurser  │   Rådgivning  │   Sikkerhed  │   Security

> Sikker Adfærds Kultur
> Arbejdspladsvurderinger
> Arbejdstilladelser
Sikker Adfærds Kultur

Lovgivningen har sat rammerne til et sikkert og sundt arbejdsmiljø, for mange år siden. Herudover er der mange virksomheder i dag, der selv har sat Sundhed, Sikkerhed og Miljø på dagsordenen som en naturlig og integreret del af virksomheden - langt ud over lovgivningen.

Sikker Adfærds Kultur er for de virksomheder, der er seriøst med at få implementeret Sundhed, Sikkerhed og Miljø ud i alle led af virksomheden. Med Sikker Adfærds Kultur påvirker ledelsen og Mahilum, medarbejderne til at tænke sikker adfærd i alt hvad de foretager sig. Dette nedsætte antallet af arbejdsskader og arbejdsulykker betydeligt - ja også selv om virksomheden i forvejen har flotte statistikker.

Hvad nytter det, at virksomheden har alle fine APV'er, sikkerhedsudstyr, procedurer og instruktioner m.v., hvis en sikker adfærd ikke er en naturlig del af virksomhedens og medarbejderes adfærd, i alt hvad de tænker og gør.

Det simple koncept med Sikker Adfærds Kultur er, at medarbejderne gennem processen lære betydningen af at tænke sikker adfærd forud for at de handler, og at de forstår at praktisere dette i alt hvad de gør.

Når denne mentale parathed og refleksion i deres handlinger bliver en naturlig del af deres hverdag, da vil det tydeligt medføre en forbedret effekt på uhelds- og ulykkesstatistikkerne og dermed på virksomhedens bundlinie.

MAHILUM ▪ Stejlgaardsparken 36 ▪ 6740 Bramming ▪ Denmark
Visitor address ▪ Havdigevej 7 ▪ 6700 Esbjerg ▪ Denmark
Phone: +45 76 1000 74 ▪ CVR/SE nr. 28 16 22 94 ▪