Forside    Nyheder    Profil    Det skaber vi    Security   Kontakt     

Language

 
Det skaber vi

Teambuilding  │  Udvikling  │   Kurser  │   Rådgivning  │   Sikkerhed  │   Security

> Sikker Adfærds Kultur
> Arbejdspladsvurderinger
> Arbejdstilladelser
Arbejdstilladelser

Arbejdstilladelser er et system man kan overveje at indføre på arbejdspladser, hvor der foregår mange arbejdsprocesser på samme tid og hvor der ofte foregår forskellige typer af opgaver.

Uheld og ulykker opstår oftest i forbindelse med en kædereaktion af omstændigheder og hændelser, hvor der burde være grebet ind fra første færd, men intet blev gjort. Manglende overblik og blandingen af forskellige arbejdssituationer, der har en uheldig påvirkning på hinanden kan få snebolden til at rulle, så man til sidst ikke kan undgå en lavine i at udløses.

Det er utroligt vigtigt, som led i at opnå en høj kvalitet i virksomhedens og dermed medarbejdernes Sundhed, Sikkerhed og Miljø, at man også i udførelsen af de mange opgaver har styr på og overblik over de arbejdsopgaver, der er igangsat og skal igangsættes.

En forståelse for brugen af APV'er og en generel god Sikker Adfærds Kultur er meget vigtige faktorer i dette arbejde. Men én af metoderne til at sikre sig, at der ikke bliver igangsat arbejdsprocesser, der direkte har en uheldig indflydelse på hinanden eller arbejdsprocesser, som udgør en risiko for andre end de som er direkte involveret heri, er at anvende et Arbejdstilladelses System.

Med et effektivt Arbejdstilladelses-System vil virksomheden have overblik over alle igangsatte arbejder, herunder også midlertidige opgaver, der igangsættes. Generelt må arbejdsprocesser ikke sættes i gang uden en godkendelse. Det betyder at ledelsen har mulighed for på forhånd, at sikre sig, at der ikke sker en igangsætning af potentielle farlige processer, som kombineret med det, der i forvejen foregår, kan skabe en høj-risiko situation.

Et Arbejdstilladelses Systemet vil naturligvis være, at skyde over mål i en række virksomheder og i forhold til en række almindelige arbejdsprocesser, hvorfor vi naturligvis gerne ser på netop Deres virksomhed og jeres gavn heraf. 

MAHILUM ▪ Stejlgaardsparken 36 ▪ 6740 Bramming ▪ Denmark
Visitor address ▪ Havdigevej 7 ▪ 6700 Esbjerg ▪ Denmark
Phone: +45 76 1000 74 ▪ CVR/SE nr. 28 16 22 94 ▪