Forside    Nyheder    Profil    Det skaber vi    Security   Kontakt     

Language

 
Det skaber vi

Teambuilding  │  Udvikling  │   Kurser  │   Rådgivning  │   Sikkerhed  │   Security

> Sikker Adfærds Kultur
> Arbejdspladsvurderinger
> Arbejdstilladelser
ArbejdsPladsVurdering

At bruge risikovurderinger og/eller APV er af stor betydning for en sikkerheden og arbejdsmiljøet.

Gennem dette værktøj får virksomheden kortlagt de sikkerhedsmæssige og arbejdsmiljømæssige problemområder, som der skal sættes ind over for. Processen med udarbejdelsen af APV vil kræve arrangement fra såvel ledelsens side som fra de medarbejdere, der er involveret i arbejdsprocessen.

På baggrund af de afdækkede risici vil der blive udarbejdet anbefalinger, der dels sigter på kortsigtede "her og nu" løsninger og dels på langsigtede kvalitative, operationelle og økonomisk sunde løsninger.

Virksomheden vil på baggrund af de APV'er Mahilum er med til at udvikle, få et redskab, der vil gavne Sundheden, Sikkerheden og Miljøet i virksomheden, hvilket igen er med til at gavne virksomhedens bundlinie samt gøre virksomheden attraktiv som samarbejdspartner, leverandør eller lignende for kunder, der stille krav.

Sikker Adfærds Kulturen i virksomheden er dog afgørende for at det også kan lykkedes, at få det optimale ud af arbejdet med APV og risikovurderinger, hvorfor dette ikke kan stå alene. Derfor anbefaler vi virksomheden til at vurdere deres egen kultur på området.

MAHILUM ▪ Stejlgaardsparken 36 ▪ 6740 Bramming ▪ Denmark
Visitor address ▪ Havdigevej 7 ▪ 6700 Esbjerg ▪ Denmark
Phone: +45 76 1000 74 ▪ CVR/SE nr. 28 16 22 94 ▪